Renovering af badeværelse med dine ønsker i centrum

Få det badeværelse du drømmer om

Drømmer du om at have et badeværelse, der lever op til alle dine ønsker og behov i forhold til både indretning, stil og funktion? Uanset om du kunne tænke dig at få bygget et ekstra badeværelse i hjemmet, eller om du drømmer om en renovering af dit nuværende badeværelse, så står vi hos Grenå Murerfirma ApS gerne klar til at hjælpe dig.


Vi tilbyder nemlig etablering og renovering af badeværelse for private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Grenå eller på resten af Djursland, mens vi også gerne kører ud til Aarhus omegn.

Vi har 20 års erfaring med badeværelsesrenovering

Vi er et murerfirma med 20 års erfaring inden for vores fag, og vi har igennem årene varetaget mange forskellige opgaver med renovering af badeværelse for vores kunder. Vi kan dermed sikre dig lige netop det nye badeværelse, som du drømmer om. Med vores mangeårige erfaring kan du samtidig også være sikker på, at du får et både flot og langtidsholdbart resultat.


Vi lægger altid vægt på det gode håndværk, men naturligvis også på den gode kunderelation, da det skal være en god oplevelse at lade os realisere din badeværelsesdrøm.

Vi kan varetage din opgave i en entreprise

Hvis du kunne tænke dig at få bygget et helt nyt badeværelse, eller hvis du drømmer om en større renovering af det eksisterende badeværelse, der kræver involvering af flere forskellige faggrupper, så kan vi varetage hele opgaven i en entreprise. Det kan for eksempel være en hoved- eller en totalentreprise alt afhængigt af dine ønsker og behov.

Kontakt os og indhent et tilbud på renovering af badeværelse

Uanset om du drømmer om et helt nyt bad eller en renovering af badeværelse, så udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig. Du skal bare kontakte os for en snak om, hvornår vi kan komme forbi og kigge nærmere på opgaven, og inden for en uges tid efter besøget fremsender vi et tilbud til dig.

Trænger bygningen til en facaderenovering? Hos Grenå Murerfirma ApS har vi 20 års erfaring inden for blandt andet renovering af facade samt alt andet murerarbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi er altid klar til at give gode råd med på vejen – og naturligvis et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Grenå Murerfirma ApS

Åstrupvej 4, 8500 Grenaa

Klik her for rutevejledning

CVR: 43372998

Kontaktinformation

Telefon: 21 81 18 12

E-mail: grenaa.murerfirma@outlook.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.